Drone fotograaf Antwerpen

Drone fotograaf Antwerpen

Er lopen veel fotografen rond in België, maar hoeveel fotografen zie je vliegen? De drone fotograaf Antwerpen maakt niet zomaar foto’s, deze opnames worden gemaakt vanuit de lucht. Zo krijg je een uniek perspectief op bijzondere locaties in en rond, die ongetwijfeld de aandacht zullen trekken. Luchtfotografie is decennia lang voorbehouden geweest aan grote bedrijven met enorme budgetten, of je moest standaard fotomateriaal kopen die al keer op keer gebruikt zijn. De drone fotograaf Antwerpen maakt unieke beelden voor elke klant tegen betaalbare kosten. Wat er zoal mogelijk is met drone fotografie Antwerpen zullen we op deze pagina uitleggen.

Op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem dan contact op met Easycopters, dé drone fotograaf.

Wat is drone fotografie Antwerpen?

drone fotografie Antwerpen

Een drone is een compact onbemand luchtvaartuig dat uitgerust kan worden met een hoge resolutie camera om vanuit de lucht beelden te schieten. Het gebruik van een drone is vanwege de veiligheid aan banden gelegd, om het luchtverkeer niet te verstoren en uiteraard ongelukken met vallende drones te voorkomen. Met een gewicht tot wel 150 kilogram kan een drone op je dak immers voor grote problemen zorgen.

Easycopters, de drone fotograaf Antwerpen

Het team van Easycopters werkt met professionele standaard drones, alle werknemers zijn opgeleid om dit soort apparaten te bedienen. Daarbij is een gedegen opleiding uiteraard een vereiste. Niet alleen controle over de drone en de software is daarbij van belang, het is ook cruciaal om mooie beelden vast te leggen die het onderwerp op de meest voordelige wijze uit laten komen. Omdat elke opdracht uniek is zal er vooraf met de klant worden besproken wat de wensen zijn.

Voordelen van de drone fotograaf Antwerpen

Waarom zou je kiezen voor drone fotografie bij Easycopters? Hier zijn de voornaamste vijf voordelen:

  • Luchtfoto’s bieden een opvallende manier om een onderwerp in beeld te brengen.
  • Het is mogelijk om een gebouw of een locatie haarscherp te fotografen vanuit de lucht zonder hinderlijke obstructies.
  • Easycopters is gespecialiseerd in het maken van luchtfotografie en video beelden in regio.
  • De beelden kunnen later verwerkt worden in tal van producties waaronder websites, PowerPoint presentaties, flyers, posters en videoproducties.
  • De hoge resolutie beelden maken het mogelijk achteraf verder in te zoomen op een detail.

Er zijn volop toepassingen waarin de drone fotograaf Antwerpen uitkomst kan bieden. Met name in de vastgoed sector en in de makelaardij wordt veel gebruikt gemaakt van drone fotografie vanwege de duidelijke beelden en de aantrekkelijke uitstraling die elk onderwerp een luxueuze uitstraling geeft.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Easycopters, de professionele drone fotograaf met altijd de scherpste tarieven in de regio.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest