Drone fotografie

Drone fotografie

Opnames vanuit de lucht zien er altijd bijzonder uit, je krijgt een blik op de wereld zoals je die vanaf de grond niet kunt ervaren. Tot enkele jaren geleden was de enige manier om foto’s van bovenaf te maken met een helikopter, een kostbare dienst die maar weinig bedrijven zich konden permitteren. Met drone fotografie is luchtfotografie met een drone veel goedkoper geworden, en ook nog eens een stuk veelzijdiger. Let op; je kunt niet zomaar elke drone boven laten vliegen, voor professionele drone fotografie is meer nodig dan een drone en een camera.

Meer weten over professionele drone fotografie ? Neem voor alle mogelijkheden en tarieven direct contact met op met de drone fotograaf van Easycopters, dé specialist in fotografie en video opnames vanuit de lucht.

Wat is drone fotografie?

drone fotograaf

Een drone is een onbemand luchtvaartuig, bij drone fotografie worden deze machines van afstand bediend om opnames vanuit de lucht te maken. Hierbij worden relatief grote en zware drones gebruikt die voorzien zijn van hoogwaardige camera apparatuur. De drones worden vanaf de grond bestuurd waarbij niet alleen de software een belangrijke rol speelt, ook de kennis van de bestuurder is cruciaal om de kwaliteit te bewaken en veiligheid te garanderen.

Voordelen van drone fotografie

Er zijn vele voordelen van drone fotografie , dit zijn de vijf meest genoemde voordelen. Neem voor een maatwerk oplossing vrijblijvend contact met ons op.

  • Laat spectaculaire beelden maken vanuit de lucht van een bedrijf of locatie.
  • Kies uit verschillende posities en hoogte voor een variatie aan beelden.
  • De foto’s laten elk onderwerp op een opvallende en indrukwekkende wijze naar voren komen.
  • Op drone foto’s is niet alleen het onderwerp duidelijk zichtbaar, ook de relatie met de omgeving wordt benadrukt.
  • De foto’s zijn van hoge kwaliteit waardoor er achteraf ook een uitsnede uit de beelden kan worden gehaald om een detail in beeld te brengen.

De kosten voor professionele drone fotografie zijn niet langer bereikbaar voor de grote multinationals, Easycopters biedt uiterst betaalbare tarieven voor uitstekende foto’s vanuit de lucht.

Drone fotografie door Easycopters

drone vastgoed

Je kunt niet zomaar een onbemand luchtvaartuig boven laten vliegen, hier zijn strenge regels aan verbonden in België. Het team van Easycopters werkt volgens de meest recente wet- en regelgeving met aandacht voor mens en milieu. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige apparatuur waarmee de hoogste kwaliteit luchtfotografie bereikbaar wordt voor iedereen.

Informeer direct naar alle mogelijkheden voor drone fotografie .

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest