Drone video laten maken

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van “drones”, dit zijn luchtvaartuigen die niet bemand zijn en vanaf afstand bestuurd kunnen worden. Hoewel deze technologie voor het eerst gebruikt werd in het leger, zijn drones ook steeds populairder geworden bij bedrijven en particulieren. Een drone video laten maken is een bijzondere manier om een locatie of gebouw in beeld te brengen, daarnaast is het nu goedkoper dan ooit om een professionele drone video te laten maken. Easycopters is de specialist op het gebied van drone video opnames in de regio, op deze pagina geven we graag wat meer informatie over deze technologie.

Wat je moet weten over drone video laten maken

Om het concept wat nader toe te lichten zullen we enkele feiten op een rij zetten:

  • Drones zijn onbemande luchtvaartuigen die vanaf een andere locatie bestuurd worden, of geheel autonoom kunnen vliegen.
  • Er wordt in België onderscheid gemaakt in diverse categorieën van gewicht en hoogte. Er zijn strenge regels verbonden aan drones in het luchtruim.
  • Om met een professionele drone te vliegen zal de bestuurder een cursus moeten volgen, afhankelijk van het type drone is er veel studie vereist om gecertificeerd te worden.
  • Je kunt drone video laten maken en drone foto’s laten maken, beide methoden kennen specifieke toepassingen en voordelen.
  • Vroeger werden dit soort beeld opgenomen met helikopters, met drones is het veel eenvoudiger geworden om drone video te laten maken dan voorheen.
  • Drones zijn uiterst wendbaar en kunnen vanuit diverse standpunten opnames maken, ook op basis van bewegingen die vooraf ingepland worden.
  • De kosten voor drone video laten maken zijn de laatste jaren flink gedaald dankzij aanbieders als Easycopters.

Drone foto of video?

Je kunt een drone uitrusten met een fotocamera en videocamera. Bij drone fotografie is er een hogere resolutie mogelijk waarmee je achteraf bijvoorbeeld een uitsnede van het beeld kunt nemen. Met drone video kun je mooie bewegingen maken waarbij veranderingen in hoogte en kijkhoek een dynamisch effect geven aan de opnames. Video heeft wel een lagere resolutie dan foto. Voor elke vraag bestaat er een unieke oplossing, informeer bij het team van Easycopters naar alle mogelijkheden.

Drone video laten maken bij Easycopters

Je kunt niet zomaar een drone de lucht insturen en dat is maar goed ook! Bij Easycopters werkt een team aan ervaren professionals dagelijks met hoogwaardige drones de meest prachtige drone foto’s en videobeelden opnemen. De kosten zullen je verbazen, neem daarom vrijblijvend contact op met Easycopters voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.