Drone video opnames

Vroeger speelden we met een vlieger aan een lang touw, een bijzondere bezigheid. Daarbij droomden we ervan om zelf vanuit die hoogte neer te kijken op ons huis en de omgeving, net als een vogel. Deze droom is nu werkelijkheid geworden, maar dan zonder het gevaar van zweven in de lucht zonder vleugels… Met drone video opnames kun je de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief bekijken, wat bijzondere voordelen biedt in videoproducties. Easycopters maakt professionele drone video opnames voor grote ondernemingen, kleine bedrijven en zelfs voor particulieren.

Meer weten over de wijze waarop we drone video opnames maken? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Easycopters.

Hoe kun je drone video opnames maken?

Om aan de slag te gaan met drone video opnames heb je als eerste een drone nodig. Dat is een onbemand luchtvaartuig dat vanaf de grond te besturen is. Er zijn overigens ook drones die autonoom kunnen vliegen, of volgens een vooraf ingestelde route. De drone wordt voorzien van een hoge kwaliteit videocamera. Aangezien er bij opnames vanuit de lucht veel beeldinformatie opgenomen wordt is een hoge resolutie camera van groot belang. Consumenten klasse drones zijn uitgerust met camera’s die niet echt geschikt zijn om goede drone video opnames te maken.

Verschil tussen amateur en professionele drone video opnames

Het voordeel is dat nu vrijwel iedereen kan beschikken over een drone camera, het nadeel is de beperkte kwaliteit van budget drones en de wetgeving. Ten eerste zijn kleine drones lastig te besturen waarmee het maken van vloeiende beelden haast onmogelijk is, een lichte bries kan de drone al uit zijn koers blazen. Daarnaast zijn de camera’s op dergelijke drones van een dermate lage kwaliteit waardoor je weinig detail kunt zien op de beelden. Een professionele drone is dan weer erg kostbaar, daarnaast zijn er strenge regels gesteld aan het gebruik van dit soort zware, vliegende objecten. Dat is uiteraard maar goed ook, je wilt niet graag een drone zien neerstorten terwijl je een bedrijfsfilm aan het maken bent.

Drone video opnames laten maken bij Easycopters

Het team van Easycopters kunnen niet alleen goed overweg met professionele drones, ze hebben daarnaast ook veel ervaring met de productie van hoogwaardige bedrijfsfilms, documentaires en andere video projecten. De beelden vanuit de lucht zijn vooral in combinatie met traditionele video erg effectief om een boodschap over te dragen aan de beoogde doelgroep.

Neem direct contact op met Easycopters voor het maken van professionele videoproducties met drone video, we geven je graag meer informatie.