I-Line PR

Een boodschap helder aan de man brengen. Dat is wat I-Line PR & Communications doet. U heeft de inhoud, zij halen hem eruit. Een mooi verhaal is geboren. Ze vertellen het aan de hand van een pakkende tekst of mooie beelden.

Easycopters heeft al verschillende keren samengewerkt met hen en maakte naast luchtfoto's van Boermans Glassolutions ook een 3D-model van het gebouw, aan de hand van dronebeelden die samengesteld werden met speciale mapping software zoals Pix4D.

Van het klaverblad te Lummen werden ook luchtfoto's gemaakt die omgezet zijn in zwart-wit en afgeprint werden op canvasdoek.

In Sint-Truiden werden in opdracht van een architectenbureau luchtopnames gemaakt van sites die tegen de vlakte gingen om er een nieuw project te bouwen.

klaverblad-iline-fotografie-1.jpgklaverblad-iline-fotografie-2.jpgklaverblad-iline-fotografie-3.jpgklaverblad-iline-fotografie-4.jpgklaverblad-iline-fotografie-5.jpgklaverblad-iline-fotografie-6.jpgklaverblad-iline-fotografie-7.jpgklaverblad-iline-fotografie-8.jpg

iline-sint-truiden-fotografie-2.jpgiline-sint-truiden-fotografie-1.jpg