Luchtfotografie drone

Luchtfotografie

Met een selfie stick kun je afstand nemen van jezelf om een foto te maken. Met een creatieve manier van fotograferen kun je zo ook opvallende foto’s maken vanaf de grond of juist in de hoogte. Met luchtfotografie via drone kun je nog veel hoger komen, met verbluffende resultaten! Easycopters werkt met professionele drone camera’s om spectaculaire beelden te schieten vanuit elke locatie in regio. Zo kun je de binnenstad in beeld laten brengen, een landelijk terrein of een villa met zicht op het terras. Met luchtfotografie via drone wordt het onmogelijke toch mogelijk. Hoe dronefotografie werkt, en wat de mogelijkheden zijn kun je op deze pagina lezen.

Het team van Easycopters geeft je graag meer informatie over luchtfotografie per drone en omgeving. Neem contact op voor een overzicht van de mogelijkheden.

Hoe werkt luchtfotografie met drone?

luchtfotografie door onze luchtofotograaf

“Drone” is een Engelse term die eigenlijk “mannetjesbij” of “dar” betekent. We gebruiken deze term als naam voor onbemande luchtvaartuigen. Een drone is een soort kruising tussen een vliegtuig en een helikopter maar dan een stuk kleiner. Deze apparaten zijn heel wendbaar, ze kunnen van afstand bediend worden en het is ook mogelijk om ze autonoom te laten vliegen. Er zijn drones die minder dan een kilo wegen, tot meer dan honderd kilo, hoe groter de drone hoe strenger de regels zijn voor het gebruik. Bij professionele luchtfotografie met drones is een uitvoerige opleiding vereist, de experts van Easycopters zijn uiteraard op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Wat is er mogelijk met drone luchtfotografie?

luchtfoto drone

Met luchtfoto via drone is het mogelijk diverse beelden vast te leggen, tegen zeer betaalbare tarieven. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een luchtfoto van een villa voor een makelaar.
  • Een luchtfoto van een bedrijf voor een brochure of op de website.
  • Een luchtfoto van een groter gebied om een locatie in vogelvlucht vast te leggen.

Hoewel dit soort foto’s vaak besteld worden door grote bedrijven zijn veel kleine ondernemers en particulieren er niet altijd van op de hoogte dat de tarieven voor luchtfotografie met drone eigenlijk heel betaalbaar zijn. Daarbij bepaal je zelf precies naar welke beelden je op zoek bent, de specialisten van Easycopters denken graag mee om de klant helemaal tevreden te stellen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor professionele luchtfotografie door onze drone fotograaf voor een vriendelijk prijskaartje.