Matterport

Matterport

Het kan ingewikkeld zijn om een gebouw of interieur te beschrijven zonder fysiek op deze locatie aanwezig te zijn. Je kunt gebruik maken van fotomateriaal, maar dat geeft slechts een beperkt beeld van de situatie. Met 360 graden panorama fotografie kom je al verder, met een 3D model kun je ook op een duidelijke wijze een gebouw van binnen en buiten laten zien. Matterport is een systeem waarmee je elke locatie kunt vastleggen in drie dimensies, met daarnaast de optie om volledig interactieve presentaties samen te stellen. Hoe Matterport werkt en wat de voordelen voor dit systeem zijn lees je op deze pagina.

De technologie achter Matterport is kostbaar en complex, daarom zijn er weinig bedrijven die deze dienst kunnen aanbieden. Easycopters biedt alle Matterport diensten, informeer direct naar de mogelijkheden.

Wat is Matterport?

Matterport is een systeem dat werkt op basis van een speciale camera die niet alleen de omgeving in beeld brengt, maar dit tegelijkertijd koppelt aan diepte informatie. Door de foto’s op een 3D model te leggen kun je in korte tijd een complete 3D versie van een gebouw maken. De afzonderlijke locaties worden middels interactieve presentatie software aan elkaar gekoppeld om virtuele tours mee te ontwerpen en te vertonen. Door samen te werken met een geverifieerde Matterport Service Partner kun je professionele presentaties laten maken in korte tijd, en tegen scherpe tarieven.

Voordelen van Matterport voor vastgoed

  • Het is mogelijk bestaande locaties te scannen naar een volledig interactieve 3D presentatie.
  • Een 3D model met foto’s en textures kan snel en eenvoudig gerealiseerd worden op elke locatie.
  • Door verschillende scans aan elkaar te koppelen via de intuïtieve software kun je snel een virtuele tour ontwerpen.
  • De presentaties zijn te bekijken op vrijwel elke computer en mobiele apparaten, direct via internet.
  • Matterport is een systeem met veel professionele opties en presentatiemogelijkheden waarmee het uitgegroeid is tot dé standaard in de vastgoed sector.

Matterport...it matters…

Mensen denken niet alleen in beelden, we denken in drie dimensies. Met de vooruitstrevende technologie van Matterport is het mogelijk een virtuele presentatie in 3D te maken van bestaande locaties, en deze wereldwijd te presenteren. Het gemak van de productie in combinatie met de snelheid van oplevering en professionele resultaten maakt dit een onmisbare tool in de informatievoorziening en marketing strategie van elke ondernemer in de vastgoed sector.

Neem contact op met Easycopters voor meer informatie over Matterport, de diverse mogelijkheden en onze speciale tarieven.