Vastgoedservice

Vastgoedservice is een immokantoor met vestigingen in Mol, Heist o/d Berg, Neerpelt, Beringen, Heusden-Zolder, Hasselt en Gent.

Easycopters heeft virtuele rondleidingen met de Matterportcamera uitgevoerd en promovideo's met luchtbeelden opgeleverd.
Daarnaast werden ook luchtbeelden met drones en interieur- en exterieurfoto's gemaakt, occasioneel werden ook portretten van nieuwe medewerkers of teamshoots gemaakt.

Interieur- en exterieurfotografie:

_MG_2204.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-13.jpg_MG_4690.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-1.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-10.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-3.jpg_MG_4963.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-12.jpg_MG_5608-bewerkt-bewerkt.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-11.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-2.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-4.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-8.jpgvastgoedservices-interieur-fotos-9.jpg

Luchtfotografie:

Voorzien van perceelmarkeringen en met aandacht voor privacy door de tuinen van buren wazig te maken.

vastgoedservices-luchtfotos-1.jpgDJI_0002.jpgvastgoedservices-luchtfotos-2.jpgvastgoedservices-luchtfotos-3.jpgvastgoedservices-luchtfotos-4.jpgvastgoedservices-luchtfotos-5.jpg

Portretfotografie:

Onder andere van Belgisch & Wereldkampioen CX Wout van Aert:

vastgoedservices-portretten-1.jpgvastgoedservices-portretten-2.jpg

Virtuele rondleidingen: