Vastgoedfotografie

vastgoedfotografie

Meer informatie over vastgoedfotografie ? Neem dan direct contact op met Easycopters, de specialist op het gebied van opvallende en innovatieve fotografie en omgeving.

Vastgoedfotografie in beeld brengen

Om een locatie goed in beeld te brengen bestaan er verschillende voorwaarden. Wanneer je een mogelijke koper wil aantrekken, of op zoek bent naar investeerders zul je aantrekkelijke beelden moeten laten zien. Zaken als belichting en compositie spellen daarbij een belangrijke rol. Ook de keuze van de camera mag niet worden onderschat, zo kun je met een groothoeklens een ruimte optisch veel groter maken terwijl deze met een relatief kleine smartphone camera juist kleiner lijkt. Bij professionele vastgoedfotografie wordt hier uiteraard rekening mee gehouden door de immo fotograaf .

Innovatieve mogelijkheden voor vastgoedfotografie

vastgoed fotograaf

De tijd staat niet stil, er zijn nieuwe mogelijkheden om vastgoed op een bijzondere en aantrekkelijke wijze in beeld te brengen. Daarmee kun je niet alleen een locatie goed voor de dag laten komen, je kunt belangrijke informatie ook beter overdragen.

  • Drone fotografie : Een drone is een luchtvaartuig zonder bemanning, door een camera te bevestigen aan een drone is het mogelijk om spectaculaire beelden vanuit de lucht te maken. Ook kun je grote gebouwen in zijn geheel in beeld brengen zonder obstructies zoals bomen en auto’s.
  • Panorama fotografie: Bij dit soort vastgoed fotografie wordt er een opname in 360 graden gemaakt waarbij de volledige locatie of het interieur vastgelegd wordt. Ideaal voor virtuele tours.
  • Matterport fotografie: Met een speciale camera wordt een gebouw opgenomen in 3D, zo lijkt het net alsof je via een beeldscherm door een woning kunt lopen. Deze technologie wordt vaak toegepast in de vastgoed sector.

Easycopters is een innovatieve organisatie met een frisse blik op vastgoedfotografie , neem contact op voor informatie en inspiratie.
Onze vastgoed fotograaf neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest